Personvern og cookies

PERSONVERNERKLÆRING for Adventure Norway AS

Behandlingsansvarlig:

Daglig leder er på vegne av Adventure Norway AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres:

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vi benytter Google Analytics til å analysere adferdsmønster på vår nettside, denne informasjonen behandles anonymt og kan ikke knyttes til deg som kunde.

Det blir tatt bilder under aktivitetene, som kan kjøpes etter endt tur. Det vil bli informert på forhånd om det blir tatt bilder.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Bilder som blir tatt under aktiviteten vil være tilgjengelige for kjøp etter endt aktivitet, og kan også bli benyttet til markedsføring (web, print eller sosiale medier). Dette vil da være for å markedsføre produktene våre.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider eller til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp eller avtaleinngåelse.

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies), benytter informasjonskapsler for følgende formål:

  • Analyse av hvordan hjemmesidene benyttes av de besøkende.
  • Skreddersøm av innhold basert på hvordan brukerne bruker nettstedet.
Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Ved en booking via våre hjemmesider vil navn, telefon og epost bli delt med Bokun. Disse opplysningene benyttes kun til å reservere og bekrefte de bestillingene kunden ønsker å gjøre.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt kunderegister så lenge du er kunde hos oss og inntil 3,5 år etter at du har vært kunde.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: info@adventurenorway.net

Telefon: +47 48151854

Postadresse: Hessåveien 71, 4536 Bjelland, Norge.

www.adventurenorway.net