Klasseturer

Legger dere klasseturen til oss, garanterer vi en flott opplevelse. Vi ligger vakkert til ved Mandalselvas bredder, et eldorado i naturen der barna kan utfolde seg. Vi tilbyr rafting og andre aktiviteter som klatring og rappellering. Overnatting i 4-mannshytter eller lavvo. Fine bade- og fiskemuligheter

 

«What Adventure Norway taught me about me!
When I look back at all the things i did at Adventure Norway, I feel so much stronger and braver: White water rafting, canoeing, abseiling, zipline, kayaking and rock climbing. I feel like I can overcome anything after that one week full of adventure and risks to take. Adventure Norway has turned me into a new person, not scared of taking risks.
Gabrielle 11 år –  British International School of Stavanger»

 

Adventure Norway har over 15 års erfaring med rafting og aktiviteter. Vi har skolegrupper som kommer igjen år etter år fordi vi leverer med kvalitet og setter sikkerheten først. Vi stiller med erfarne og kvalifiserte guider. Vi er ett av to raftingselskaper i Norge som er Adventuremark sertifisert. Adventuremark dekker alle sikkerhetsprosedyrer for alle aktivitetene.

Dette er en sosial og mestringsorientert opplevelse. Vi ønsker at alle skal oppleve og mestre møtet med naturen og dens utfordringer på en positiv måte. Vi vil oppfordre til engasjement, kreativitet og evnen til å tenke «ut av boksen».

Hva kan vi tilby?

TUR 1: 1 overnatting og 4 aktiviteter over 2 dager.

DAG 1: Ankomst ettermiddag etter skolen. Etter introduksjon og innkvartering i hytter og hobbithytter er det klart for klatring, rappellering og zipline. Vi har griller dere kan låne, kjøkkenet står også til disposisjon.

DAG 2: Etter en god natts søvn er alle klare til en spennende og morsom raftingtur i Mandalselva. Raftingen varer i ca 2 timer.

Hjemreise kl. 12.00.

PRIS: Kr. 850,- pr. pers.

 

TUR 2: 2 overnattinger og 5 aktiviteter over 3 dager.

DAG 1: Ankomst ettermiddag etter skolen. Etter introduksjon og innkvartering i hytter og hobbithytter er det klart for klatring, rappellering og zipline. Vi har griller dere kan låne, kjøkkenet står også til disposisjon.

DAG 2: Etter en god natts søvn er vi klar til dyst igjen. Idag kan dere velge en av disse aktivitetene

 1. Skogstur
 2. Bushcraft (overlevelse i villmarken)
 3. Kanotur.

DAG 3: Idag gjør vi oss klar til dagens høydepunkt! Rafting ned spennende stryk med masse lek og moro.

Hjemreise kl. 12.00.

PRIS: Kr. 1250,-  pr. pers.

 

Alternativ:

10. klasse og oppover kan erstatte en av hovedaktivitetene med Paintball.

Hva får vi?

Våtdrakt, jakke, redningsvest og hjelm til raftingen. Redningsvester til kanotur. Klatresele og hjelm til klatring, rappellering og zipline. Alt utstyr til bushcraft og skogstur.

Hva må vi ta med?
 • Sovepose og liggeunderlag
 • Badetøy
 • Ull- eller superundertøy
 • Treningstøy/friluftstøy
 • Joggesko
 • Hodelykt
 • Ta med tøy etter værforholdene. Lurt å ta med varmt tøy til kvelden
 • Myggmiddel
 • Mat til alle måltidene.
Praktisk informasjon:

Det må være 2 voksne ledere pr. 15 elever med.

Pakkene vi tilbyr inkluderer ikke mat. De fleste skolegrupper tar med egen mat og bruker grillene våre.

Vi har griller, bålpanner, vannkoker, kjøleskap som står til deres disposisjon. Dere må ta med grillkull og evt. ved til bålpannen. Etter avtale kan dere låne kjøkkenet.

Vi har en lokal Jokerbutikk i nærområdet. Ønsker dere mat inkludert, ta kontakt.

Hyttene/hobbithyttene er koselige små hytter med enkel standard og uten innlagt strøm. I hyttene er der 4 senger med madrasser og puter. I hobbithyttene er der plass til 2 voksne eller 3 barn, her sover du på gulvet og du må ta med eget liggeunderlag.

Ønsker dere et annet opplegg er det bare å ta kontakt så tilpasser vi klasseturen til deres behov.

Kontakt oss idag for et godt tilbud! info@adventurenorway.net

 

Få mer info om Klasseturer ?

Send forespørsel!

Andre Gruppeaktiviteter

Klasseturer

Teambuilding

Vennetur

Utdrikningslag

Firmatur

Nepal turer

Skiturer