Klasseturer

Vi ønsker alle typer skoleklasser velkommen til vakre Mandalen og til Adventure Norway som ligger helt ved Mandalselvas bredder. Her er der plass for alle. Vårt mål er at alle er inkludert og skal oppleve og mestre møtet med naturen og dens utfordringer på en positiv måte. Vi vil oppfordre til engasjement, kreativitet og evnen til å tenke «ut av boksen».

 

Hva kan vi tilby?

1 overnatting og 4 aktiviteter over 2 dager

Dag 1: Ankomst ettermiddag etter skolen. Etter introduksjon og innkvartering i hytter eller pods gjør vi kvelds-aktivitetene klatring, rappellering og zipline. Vi har griller dere kan låne, kjøkkenet står også til disposisjon.

Dag 2: Etter en god natts søvn og frokost er alle klare til en spennende og morsom raftingtur i Mandalselva. Raftingen varer i ca 2 timer.

Hjemreise kl. 12.00.

Pris:

Overnatting i hytter/pods: Kr. 850,- pr. pers.

2 overnattinger og 5 aktiviteter over 3 dager

Dag 1: Ankomst ettermiddag etter skolen. Etter introduksjon og innkvartering i hytter eller pods er det klart for klatring, rappellering og zipline.

Dag 2: Etter en god natts søvn og frokost er vi klar til dyst igjen. Idag kan dere velge en av disse aktivitetene; skogstur, bushcraft eller kanotur.

Dag 3: Etter frokosten gjør vi oss klar til dagens høydepunkt! Rafting ned spennende stryk med masse lek og moro på veien.

Hjemreise kl. 12.00.

Pris:

Overnatting i hytter/pods: Kr. 1250,-  pr. pers.

Hva får vi?

Våtdrakt, jakke, redningsvest og hjelm til raftingen. Redningsvester til kanotur. Klatresele og hjelm til klatring, rappellering og zipline. Alt utstyr til bushcraft og skogstur.

Hva må vi ta med?
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Badetøy
  • Ull- eller superundertøy
  • Badetøy
  • Treningstøy/friluftstøy
  • Joggesko
  • Hodelykt
  • Ta med tøy etter værforholdene. Lurt å ta med varmt tøy til kvelden.
Praktisk informasjon:

Det må være et minimum av 2 voksne personer med. De fleste skolegrupper tar med egen mat og bruker grillene våre. Vi har en lokal Jokerbutikk i nærområdet. Ønsker dere mat inkludert, ta kontakt.

Ta kontakt:

Kontakt oss idag så får du et godt tilbud. Epost: info@adventurenorway.net eller ring oss på 48151854.

Få mer info om Klasseturer ?

Send forespørsel!

Andre Gruppeaktiviteter

Klasseturer

Teambuilding

Vennetur

Utdrikningslag

Firmatur

Nepal turer

Skiturer