Rafting

Opplegget varer ca 3 timer, hvor 2 av timene skjer i vann.

Bli med oss på en 6 km tur i Mandals elva. Opplev mye lek, moro og en flott norsk natur. Dette er en tur som passer alle fra 6 år og oppover. Vi stiller selvfølgelig med erfarne guider, som tilpasser turen etter deres behov og ønsker. Vi kan ta 2-50 personer på en gang, og vi skreddersyr turene til våre kunder. Du bestemmer om du vil at vi  skal ha en veldig spennende tur med masse spill, eller om du ønsker så kan vi veilede deg trygt nedover elva uten sjanser for å falle i vannet.

Vi starter raftingen i Bjelland, og rafter ned tre stryk før vi ankommer Adventure Norway sin base i Hesså. Strykene vi rafter i, er av styrken 2 – 3. Dette er perfekt for nybegynnere, samt at strykene gir oss anledningen til å gjøre rafting opplevelsen morsom, utfordrende og opplevelsesrik for alle anledninger.

Av utstyr så er det viktig å ta med seg badetøy og håndkle. i mai/juni og september er det lurt å ta med en ullgenser og sokker. Dette er fordi i mai er luft temperaturen rundt 20 grader, men vann temperaturen kan være så lav som 5 grader, og innen utgangen av juli er luft temperaturen som regel oppe i 25 grader, og vann temperaturen på omlag 16 grader. Vi supplerer våtdrakt, jakke og sikkerhetsutstyr som redningsvest og hjelm.

 

Velkommen til lek og moro på Hesså!

Priser

Voksen NOK 500,-

Under 16 NOK 400,-

Få mer info om Rafting ?

Send forespørsel!

Loading...

Andre Aktiviteter

Rafting

Zip-line

Familieaktiviteter

Bushcraft

Klatre kurs

Kanoturer

Kajakk kurs

Paintball

Elgsafari

Klatring og rappelering

Skogstur / natursti