Klatring og rappelering

På området vårt ved Rafting senteret i Hesså har vi en flott klatrevegg ut i naturen, lokalisert langs Mandalselva. Vi har installert et mangfold av klatrebolter med topptau. Klatreveggen har flere vanskelighetsgrader, og er gøy og utfordrende for de fleste. Du vil få opplæring i sikkerhet, lære litt om de forskjellige knutene og få litt praktisk informasjon. Når alt dette er gjennomgått, setter vi i gang med å klatre og tester ut de forskjellige klatrerutene.

Fra toppen av klatreveggen, har vi en 30 meter høy rappellering overheng, med omtrent 10 meter fri rappellering mot slutten.

Rappellering er en metode for å bevege seg ned bratte overheng, hvor du selv har full kontroll over fart og tiden du bruker ned. Vi gir deg all nødvendig informasjon om sikkerhet og teknikker, før du selv rappellerer utfor stupet. Guiden har deg på et sikkerhets tau, slik at du har dobbel sikkerhet.

Dette er egnet for nybegynnere og vi kan introdusere barn helt ned i 5 års alderen. Dette er normalt en 3 timers økt, men vi kan også ta en time med klatring. Minimum 4 personer.

Vi supplerer  sele, hjelm og alt annet relevant klatreutstyr. Du ha løst sittende tøy på deg og gode joggesko.

Priser

NOK 500

NOK 400

Få mer info om Klatring og rappelering ?

Send forespørsel!

Andre Aktiviteter

Rafting

Zip-line

Familieaktiviteter

Bushcraft

Klatre kurs

Kanoturer

Kajakk kurs

Paintball

Elgsafari

Klatring og rappelering

Skogstur / natursti