Camp Nova

Velkommen til CAMP NOVA – hvor vi fokuserer  på natur, opplevelse, vennskap og aktivitet. Dette er barneleiren som tar deg med på eventyr og opplevelser i norsk naturlandskap. Bo på den idylliske Høgetveits Naturcamp; www.naturcamp.no, en gård med om lag 30 forskjellige bygninger i fantastiske landlige omgivelser. Overnatt i små idylliske hytter av gammel norsk stil. CAMP NOVA er barne- og ungdomsleiren, for deg som ønsker å ut i norsk natur, å oppleve hva bygde Norge har å tilby på sitt aller beste. I løpet av uken vil du få oppleve naturens krefter under raftingen, den barnslige gleden av å selv spikke egen pølsepinne, garnsetting i lokale innlandsvann og frihet til å gå på røvertokt i de naturskjønne omgivelsene.

Dette er et tilbud som vi har for barn mellom 10 og 14 år. En leir er 5 dager, starter mandag og varer til og med fredag. Her får alle barn oppleve aktivitetene vi tilbyr. Det er bra å utfordre seg selv, men på denne leiren bestemmer du selv hvilke aktiviteter du ønsker å delta på. Dette er en flott start på sommeren.

I år er leiren den 27 juni – 1 Juli. Og Camp Nova er på Hesså med Adventure Norway, men en av dagene vil det bli aktiviteter med dyrene, som heste ridning på Høgetveit. Sjekk ut www.campnova.no for mer informasjon. Prisen er NOK 3.750

Bli med oss på lek og moro!

Få mer info om Camp Nova ?

Send forespørsel!

Andre Gruppeaktiviteter

Skolegrupper

Teambuilding

Utdrikningslag

Firmatur

Nepal turer

Skiturer

Camp Nova